Coaching

Coaching

Ik maak gebruik van intuïtieve coaching in mijn praktijk. Intuïtieve coaching is een vorm van coaching waarbij de essentie van jou als spiritueel wezen voorop staat. De coaching is gericht op heelwording. De mens is veel meer dan alleen de vorm van zijn of haar lichaam, de mens is een energetisch wezen. Hoe meer je energetisch in balans bent en hoe beter je gegrond bent, hoe meer er van jou mag zijn op deze aarde in het nu.

Bij intuïtieve coaching maak ik gebruik van meditatie, visualisatie, lichaamsbewustzijn en werken met de schaduw. Wat ik daarbij het allerbelangrijkste vind, is menselijk contact.

 

Voor wie?

Ieder mens kan in zijn leven omstandigheden tegenkomen, waar hij of zij in vastloopt. Denk bijvoorbeeld aan een tragische gebeurtenis zoals het overlijden van een dierbaar iemand, een scheiding, problemen op werk of een ziekte. Er kunnen fysieke, mentale en emotionele klachten ontstaan. De problemen, die je tegenkomt, hebben vaak te maken met hoe je in je jeugd bent gevormd door de omstandigheden, waarin je jezelf moest beschermen en overleven, de zogenaamde conditioneringen. Deze conditioneringen worden  patronen, die je, als je ouder wordt, niet meer dienen. Sterker nog ze gaan verstorend werken. Vaak hebben deze patronen ook een stempel gedrukt op het energetische lichaam en kunnen ze blokkades vormen in het lichaam. Met intuïtieve coaching gaan we op zoek naar de bron van het probleem en daar voorbij, zodat er ruimte ontstaat voor de essentie van wie je bent.

 

Hoe gaat een coachsessie in zijn werk?

Je komt met een probleemstelling, waar we eerst een kort gesprek over zullen hebben om te bepalen waar jouw behoefte ligt. Aan de hand van de probleemstelling breng ik je middels meditatie in contact met de diepere lagen van wie jij bent. Je maakt een reis door jouw eigen wezen en leert waar in jouw lichaam het probleem zich bevindt en wat daaronder zit. Op deze manier leer je de diepere lagen in jezelf kennen en kun je jezelf vrij maken van jouw patronen.

Je leert daarbij dat je een spiritueel en energetisch wezen bent en er komt ruimte voor compassie, liefde, stilte, harmonie, waarheid en schoonheid.

Na de sessie kun je, als je dat wilt, een tarotkaart trekken ter ondersteuning voor de tijd na de behandeling.

 

Een sessie duurt circa 1 uur en kan maximaal uitlopen tot 1,5 uur. 

Contactgegevens

Hanneke Wiegers

06 30487973

hanneke@johannakleurrijkbewust.nl

 

Behandelruimte:

Graafschap 145

of Springweg 82

te Utrecht

Johanna Kleurrijk Bewust

 

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Midden Nederland onder het nummer: 68185057

Lid van de NWP