Ervaringen

Ervaringen

 

Energetische healing

 

"De healing bij Hanneke betekende een indrukwekkende ervaring voor mij. De integere en liefdevolle aanwezigheid van Hanneke hielp mee om mee over te geven aan de te maken reis. Er kwamen beelden door van vele, vele levens terug. Hierdoor vielen dingen op hun plek en dat heeft me veel rust gegeven."

Helma (7-3-2019)


"Af en toe doe ik iets op het energetische vlak. Dan komt er vanzelf iemand op mijn pad die op een praktische manier met het energetische werk omgaat. Want dat vind ik belangrijk. Zo ontmoette ik deze keer Hanneke.  

Hanneke houdt praktijk in een historisch pandje met een prettige sfeer. Terwijl ik me goed kon ontspannen op een comfortabele ligbank, beschreef Hanneke de beelden die tijdens de sessie bij haar opkwamen. Het was een sprookjesachtig reis die ze voor mij beschreef en waarvan ik mij een levendige voorstelling kon maken. Ik nam die ervaring mee als voeding voor nieuwe spirituele ontwikkeling. Niet om er in mijn hoofd of in mijn emoties bewust iets mee te doen, maar als een mooie ervaring die meegaat in alles wat ik ben en doe."

Marianne (27-12-2018)


"De sessie heeft mij geholpen om van oude ballast op diep niveau af te komen. Ik ben er open in gegaan en voelde me bij Hanneke heel vertrouwd, veilig en in liefdevolle handen. Zij is een zuivere geleider; iemand die vol aanwezig is en heel liefdevol en zonder oordeel ontvangt en biedt wat op dat moment nodig is. Ik kwam verdrietig binnen en ging opgelucht en sereen weer naar buiten. Onder de indruk van de bijzondere werking, die heel intens was."

Annemarie (25-11-2018)


"Tijdens de behandeling werden er processen in beweging gezet die een helende werking hadden.

Een bijzondere ervaring."

Ali (14-10-2018)

 

Homeopathie

 

"Eind vroeg jaar heeft Hanneke mijn lichaam met Homeopathie geholpen om zichzelf te helen. Ik ben haar daar heel dankbaar voor. Ik had een hernia in mijn onderrug en daardoor zenuwpijn in mijn been. Ik slikte 8 paracetamol per dag en daarnaast morfine. Was ook het reguliere circuit ingestapt, naar neuroloog geweest, MRI scan en pijnblokkade. De pijnblokkade had niet geholpen, een operatie was toen de volgende stap. Dat wilde ik niet. Het voelde voor mij als een quick fix, dat ik het proces niet aanging. Ik dacht dat mijn lichaam zichzelf zou kunnen helen, met inzicht in waar het vandaan kwam en hulp/ondersteuning. Die hulp en ondersteuning ontving ik van Hanneke. Door de gesprekken en het voorgeschreven middel werd de pijn geleidelijk minder en kon ik afbouwen met de medicijnen. Hanneke kan goed luisteren en vraagt door, met liefdevolle aandacht. Door haar vertrouwen en professionaliteit werd mijn vertrouwen in het herstellende vermogen van mijn lichaam groter. In het genezingsproces checkt ze regelmatig hoe het gaat en adviseert ze over de hoeveelheid middel of eventuele wijziging van het middel. De genezing verliep voorspoedig, ik was snel van de medicijnen en de pijn af."

Renate (15-10-2018)


"Mijn eerste kennismaking met het veld van homeopathie is een hele positieve ervaring geweest. In 3 sessies heeft Hanneke oorzaken en oplossing kunnen doorgronden. Nadat we gezamenlijk de hulpbehoefte hebben gedefinieerd, zijn we in gesprek verder gaan verkennen. De aanpak bleek veel breder dan ik had verwacht, de initiële klacht staat namelijk vaak niet op zichzelf. Hanneke heeft met haar geduld en scherpte veel kunnen ontrafelen, verbinden en duiden. Daardoor ben ik me ook positief bewuster geworden van zaken die ik als 'normaal' had geaccepteerd. De oplossing bleek even simpel als doeltreffend en slim gevonden."

Debbie (1-10-2018)

 

Cursus EHBO Homeopathie


"De 2 daagse cursus Homeopatische EHBO was een inspirerende ervaring. Het was mooi om de beginselen van de homeopathie toegelicht te krijgen en veel te leren over wat te doen bij veel voorkomende huis-, tuin- en keuken kwalen.
We kregen een mooi uitgevoerde reader mee met een handig overzicht van de diverse homeopatische geneesmiddelen en een EHBO doos met 38 medicijnen; dit zijn genoeg medicijnen voor de rest van mijn leven 😉."
Helma (2-3-2019)


Contactgegevens

Hanneke Wiegers

06 30487973

hanneke@johannakleurrijkbewust.nl

 

Behandelruimte:

Graafschap 145

of Springweg 82

te Utrecht

Johanna Kleurrijk Bewust

 

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Midden Nederland onder het nummer: 68185057

Lid van de NWP